Henderson se ozlijedio još prije tri tjedna!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.08.2012 09:39h Autor:

Dan Henderson

Što se događalo proteklih desetak i više dana s Danom Hendersonom zaista je velika nepoznanica, ali sada je otkriveno da je ozlijeđen na treningu prije čak tri tjedna.

Veliki i dugo očekivani meč između Jona Jonesa i Dana Hendersona je otpao zbog ozljede potonjeg, no svaki put kada o ozljedi nekog borca i mogućnosti otkazivanja jednog tako bitnog meča najprije čitamo na Twitter profilima drugih UFC-ovih boraca, nešto nije potpuno čisto.

Čini se da ni u ovoj situaciji nije sve potpuno otkriveno UFC-ovim fanovima, jer se već dan-dva prije službenog otkazivanja meča nagađalo da bi do toga moglo doći, dok se istovremeno Henderson zahvaljivao na odrađenom treningu tog dana ljudima koji ga nisu vidjeli po nekoliko dana.

Sada je napokon otkriveno da je Henderson ozlijeđen čak prije puna tri tjedna. Otkrio je to njegov Muay Thai trener Daniel Woirin. Prema njegovoj izjavi do ozljede koljena došlo je kad je na treningu pokušao napraviti obranu od rušenja.

"Bilo mu je jako teško otkazati borbu. Odradili smo sparing kako bi provjerili njegovu situaciju i zaista u takvom stanju ne bi imao šanse protiv Jonesa. Ovo je tako deprimirajuće, ali ovakve stvari se ipak znaju događati", rekao je Woirin.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI