Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Henderson s poda svlačionice dao intervju: Rua se borio kao Rocky Balboa! (VIDEO) | Fight Site

Henderson s poda svlačionice dao intervju: Rua se borio kao Rocky Balboa! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.11.2011 13:03h Autor:

Dan Henderson

Potpuno iscrpljen ležeći na podu svlačionice, Dan Henderson je “cijedio” rečenice kroz usta i odgovarao na pitanja novinara.

Vjerojatno nikada u karijeri nije bio umorniji i potrošeniji. A vjerojatno nikada nije niti primio toliko batina kao u dvoboju proiv Shoguna. Brojke kažu kako je Brazilac pogodio više od 100 čistih udaraca i na kraju – izgubio na bodove. To dovoljno govori o kvaliteti Hendersonovog nastupa.

“Pokušao sam ga završiti nekoliko puta, no malo sam se umorio. On se borio u stilu Rockyja Balboe, dao je sve od sebe”, objasnio je Hendo u prvom intervjuu nakon vjerojatno najbolje borbe koju je MMA svijet ikada vidio. Doktori su mu u tim trenucima spajali infuziju na ruku kako bi ga barem malo “vratili u život”.

U četiri navrata svog je protivnika baca u nokdaun. Koliko je bio blizu završetku meča?

“Mislio sam da je sve gotovo. Mislim da su bila potrebna još dva ili tri udarca i sudac bi prekinuo. Više puta sam ga dobro uzdrmao. Okrenuo se od mene i gurnuo me prstima prema očima.”

Odluka je vrlo lako mogla otići i na drugu stranu. Amerikanac ipak smatra da je ovako pravednije.

“Vjerovao sam u svoju pobjedu. Bio bih vrlo razočaran da se ona nije dogodila i bio bih razočaran u suce. Vjerujem da sam pobijedio u prve četiri runde. U tri lako. Vjerujem da je jedna od njih bila i 10:8”, objašnjava i dodaje:

“Ne volim ovako završavati borbe, no nije bilo previše štete u toj petoj rundi. Uspijevao sam se pokriti, pobjeći u gard ili polugard.”

Što je sljedeće?

“Želim definitivno priliku za naslov u poluteškoj. Vjerujem da sam sljedeći u nizu za izazivačku poziciju.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI