Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Henderson ne želi čekati, razmišlja i o meču u teškoj kategoriji | Fight Site

Henderson ne želi čekati, razmišlja i o meču u teškoj kategoriji

UFC 10.02.2012 10:55h Autor:

Photo by Heavy.com

Dan Henderson tvrdi kako nikada nije izjavio da će čekati priliku za naslov prvaka i da se do tada ne želi boriti.

U razgovoru za ESPN je ustvrdio:

“To nikada nisam rekao. Ne znam tko je to izjavio, no to nisam bio ja. Ja sam samo rekao da želim vidjeti što će se dogoditi u dvoboju Rashada Evansa i Phila Davisa. To je jedina stvar koju sam odlučio čekati.”

No, problem za Henda je taj što je “to” rekao sam Dana White izjavivši kako je Henderson u poziciji u kojoj bi mogao pričekati Jona Jonesa.

To bi zaista i bila dobra i mudra odluka za Hendersona, ako bi mu UFC mogao garantirati brz dvoboj nakon meča Jonesa i Evansa u Atlanti na UFC-u 145. No, u ovakvom sportu nešto garantirati je gotovo nemoguće.

“Teško je reći hoće li se netko ozlijediti ili ne. Ne znam koji je plan, no borit ću se protiv bilo koga tko je dobar i dostojan suparnik. Problem je što trenutačno nema borca koji bi mogao biti materijal za izazivačku poziciju i niti jedna borba mi nekako nema smisla. Ne znam. Možda ću se boriti u nekoj drugoj diviziji. Nisam siguran niti da bi u teškoj kategoriji bilo nekih zanimljivih mečeva. Ipak, volio bih se boriti protiv nekoga u travnju ili svibnju”, zaključio je Henderson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI