Henderson: Jones je bahat, pobijedit ću ga u svakoj rundi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.08.2012 06:09h Autor:

Jones VS Henderson (UFC 151)

"Ako netko trenutačno može pobijediti Jona Jonesa, to je MMA veteran i legenda ovog sporta – Dan Henderson" – razmišljanje je koje se samo dva tjedna prije njihovog obračuna na UFC-u 151 može često čuti.

Bivši prvak u nekoliko promocija uključujući i legendarni Pride se slaže s tom procjenom. Dapače, najavio je kako će biti bolji u svakoj od pet rundi dvoboja.

"Osvojio sam dva Prideova pojasa i Strikeforceovu titulu u poluteškoj kategoriju. Čini se da jedan još uvijek nedostaje u mojoj vitrini. To je UFC-ov pojas", poručio je Hendo u razgovoru za UFC.com.

"Protiv Jonesa planiram biti bolji u svakoj rundi kako ne bi bilo dvojbe tko bi trebao pobijediti. To je ukoliko ga ranije ne pogodim dobro na pravo mjesto i završim ga. Taj mi se scenarij još više sviđa", dodaje legendarni borac.

I on smatra da Jones ima problema sa stavom i bahatošću.

"Da, malo je bahat. No, stav da si u nečemu puno bolji nego što zaista jesi te može dovesti u neugodnu situaciju. Najviše se moram paziti njegovih laktova, koljena i malo udaraca nogama. Ne brinu me njegove ruke", objašnjava Hendersona i dodaje:

"Kada skratim distancu planiram ga srušiti na leđa i vidjeti kako tamo diše. Za sada ga nismo vidjeli kako radi iz te pozicije. Ne planiram tek tako propustiti tu šansu."

Na kraju je Henderson naglasio da na svoj "dobar dan" može pobijediti svakoga.

"Ako napravim ono što znam da mogu, onda ću pobijediti svakoga. Neovisno o tome koliko je velik ili malen. Znam da mogu odraditi bolji posao od bilo koga drugoga", zaključuje.

Dvoboj Jones vs. Henderson predvodi UFC 152 koji je na rasporedu 2. rujna. Dakako, uživo na Fight Channel PPV-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI