Henderson: Jedva čekam povratak borbama!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.01.2015 10:32h Autor:

Dan Henderson

Gegardu Mousasiju trebalo je 70 sekundi da završi posao s Danom Hendersonom na UFC on FOX koji je održan prošlog vikenda u Švedskoj. Uz poraz Henderson je zaradio i dobru posjekotinu na očnom kapku.

Bio je ovo peti poraz u posljednjih šest borbi Dana Hendersona i mnogi će reći da je vrijeme da se povuče. Ove će godine napuniti 45 godina, a nakon meča izjavio je kako nije zabrinut zbog trauma koje doživljava njegov mozak nakon nokauta koji su se nakupili u posljednje vrijeme.

"Osjećao sam se dobro cijelo vrijeme. Vrlo sam pažljiv na treninzima i pametno treniram. Osjećam se dobro. Dogodila se nesretna situacija, ali osjećam se dobro i zdravo." izjavio je nakon meča Henderson.

"Ne znam hoću li se opet boriti. Morat ću posjetiti i liječnike, ali ozljeda vjerojatno izgleda gore nego što uistinu jest. Nikad nisam imao takvu vrstu ozljede. Znao sam da nešto nije u redu kad nisam mogao dobro vidjeti. Nisam osjetio da je to bio jak udarac, ali nisam mogao vidjeti na jedno oko i Gegard je počeo ukazivati na ozljedu. Razmišljao sam da ako pogledaju ozljedu možda će zaustaviti borbu. Zato sam počeo raditi pritisak i onda ste vidjeli što se dogodilo. Sve se dogodilo na nesretan način i to je sranje.", govorio je nakon meča Hendersona.

Kasnije je na svojem Instagramu objavio da jedva čeka da se opravi i zacijeli rane kako bi se ponovo mogao boriti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI