Henderson i Machida će se boriti za titulu izazivača!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.09.2012 09:13h Autor:

Dan Henderson

Dana White otkrio je ovog tjedna tko će biti idući izazivač u poluteškoj kategoriji nakon što svoj meč idućeg vikenda u Torontu odrade Jon Jones i Vitor Belfort, to će biti bolji iz okršaja Dana Hendersona i Lyota Machide.

UFC je jedva pronašao borca koji će se idući boriti protiv Jona Jonesa za njegovu titulu prvaka u poluteškoj kategoriji. Jedan od rijetkih koji je pristao ući s Bonesom u kavez u tako kratkom roku je Vitor Belfort, a čini se da za titulu idućeg izazivača ima više kandidata.

No, prednost će dobiti dva borca, koji će ipak tek međusobnom borbom odlučiti tko će i službeno dobiti titulu izazivača. White je najavio još prije da će Dan Henderson bez obzira na ozljedu imati mogućnost postati prvak UFC-a, no za to će ipak prije morati ostvariti još jednu pobjedu.

Protivnik će mu biti Lyoto Machida, no nema nikakvih informacija kada bi se njihov meč mogao održati.

"Machida želi borbu za titulu, ali se odbio sada boriti protiv Jonesa. Imao je priliku i nije ju iskoristio. Sad mu se možda takav prilika više neće ni pružiti, jer će se boriti protiv Dana Hendersona. Ako izgubi od njega, neće biti ni blizu meča za titulu", rekao je Dana.

Koga vi vidite kao pobjednika u ovom dvoboju? Pridružite se raspravi na Fight Site forumu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI