Henderson: Fanove uopće ne zanima meč Jonesa i Belforta!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.08.2012 08:56h Autor:

Dan Henderson

Dan Henderson nema najbolje mišljenje o meču između Jona Jonesa i Vitora Belforta te smatra da slično razmišljaju i UFC-ovi fanovi.

MMA legenda Dan Henderson, koji je ponosni vlasnik Prideovog i Strikeforceovog pojasa prvaka, trebao je ovog vikenda i službeno postati jedan od najboljih MMA boraca svih vremena, u slučaju da je osvojio i titulu UFC-ovog prvaka u meču protiv Jona Jonesa. No, zbog njegove teške ozljede koljena meč, a zatim i cijela priredba je otkazana.

Jonesu će se na kraju suprotstaviti Vitor Belfort, a Henderson je uvjeren kako je to borba koja UFC-ove fanove zapravo i ne zanima previše. 

"Nisam pretjerano zainteresiran vidjeti tu borbu, a ja sam fan obojice boraca. Ne vjerujem ni da će fanovi biti pretjerano zainteresirani za spomenuti meč. Ne osjećam se odgovorno, ali zato se osjećam očajno jer sam morao otkazati svoj nastup. To nije nešto što sam želio napraviti, ali ne znam što sam drukčije mogao u toj situaciji. Samo bih još teže stradao", rekao je Henderson.

"Nije čak ni dodatno pogoršanje situacije bilo u pitanju, već mogu li uopće nastupiti. Morao sam donijeti odluku temeljenu na činjenicama mogu li se boriti ili ne. Sada ne znam što će se dogoditi s mojom idućom borbom", priznaje Hendo, koji tako nije siguran hoće li ponovno dobiti priliku osvojiti titulu u poluteškoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI