Henderson želi uskočiti umjesto Weidmana!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.03.2014 09:44h Autor:

Dan Henderson

Nakon što je UFC objavio da se zbog ozljede koljena Chrisa Weidmana odgađa njegov dvoboj u kojem je trebao braniti naslov prvaka protiv Lyota Machide, nije trebalo dugo čekati da se oglase drugi borci željni borbe.

Chris Weidman je naslov trebao braniti 24. svibnja na UFC-u 173, ali do toga ipak neće doći. No, svoju je priliku odmah uočio Dan Henderson koji je poželio uskočiti na Weidmanovo mjesto i boriti se s Machidom. Odmah je poslao i poruku predsjedniku UFC-a Dana Whiteu i zatražio priliku protiv Machide baš kao što je Machida dobio priliku boriti se protiv Joa Jonesa kad se on ozlijedio.

Borba bi Hendersonu omogućila dvostruki dobitak. S pobjedom bi vratio Machidi za poraz koji se dogodio prije nešto više od godinu dana, ali vrlo vjerojatno i izborio borbu za naslov prvaka.

No, u UFC-u imaju druge zamisli. Žele odgoditi kompletnu borbu i pronaći potpuno drugi par boraca za glavnu borbu večeri na UFC-u 173, dok je borba Weidman vs Machida pomaknuta na UFC 175 koji će se održati 5. srpnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI