Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Henderson: Cormier je trebao više hrvati s Jonesom | Fight Site

Henderson: Cormier je trebao više hrvati s Jonesom

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.01.2015 09:49h Autor:

Cormier

Dan Henderson je posljednjih dana omiljeni komentator UFC prilika, a poznat kao čovjek bez dlake na jeziku, rado se primio tog zadatka. Još jednom je u emisiji Ariela Helwanija prokomentirao dvoboj Jonesa i Cormiera u kojem je aktualni prvak uspio zadržati svoj pojas.

Javnost je uoči meča smatrala da bi izazivač svoju prednost trebao najviše kapitalizirati u hrvačkom dijelu, no to se nije dogodilo. Zašto? Henderson smatra da je Cormier trebao više inzistirani na hrvanju…

"To je bilo veliko iznenađenje. Zapravo i nije pokušao previše puta ići na rušenje. I ovo što je pokušvao… ne znam. Čini se da je svaki put završio u klinču i odgurnuo se umjesto da ide do kraja na rušenje. Na kraju je ostao bez energije, pa je i to utjecalo na taj segment. Jones je dugačak i ima dobar balans na nogama stoga ga i nije lako srušiti", izjavio je Hendo osvrnuvši se na svoj meč protiv Cormiera u kojem se dogodilo upravo suprotno – bio je nathrvan.

"Bio sam uzrujan zbog toga kako sam odradio taj meč. Osjećao sam da mogu bolje od toga. DC se borio točno onako kako sam se ja htio boriti protiv njega. Odradio je savršeno sve i ja ga nisam mogao zaustaviti", zaključio je legendarni borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI