Henderson: Borba s Thomsonom će biti rat!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.01.2014 09:46h Autor:

Benson Henderson

Nakon što je krajem kolovoza prošle godine u borbi s Anthonyjem Pettisom izgubio naslov UFC prvaka u lakoj kategoriji Benson Henderson odlučan se vratiti na vrh…

Prvi protivnik na tom putu biti će mu Josh Thomson 25. siječnja u Chicago United Centru na UFC on FOX 10. Thomson se prošli mjesec trebao boriti za naslov s Pettisom, ali aktualni je prvak morao otkazati borbu zbog operacije. Thomson je jedan od iskusnijih boraca u lakoj kategoriji i upravo zbog toga Henderson je pun respekta prema sljedećem protivniku.

"To će biti pravi rat. Znam da može izdržati borbu do kraja. On je pravi borac i veteran. Znam da će biti odlično pripremljen. Trenirao je s brojnim borcima, borio se s brojnim borcima u svojoj karijeri tako da neću imati puno prostora iznenaditi ga.", reći će Henderson.

Prije nekoliko tjedan se i vjenčao, a neki će se i sjetiti da je svoju tadašnju djevojku zaprosio u oktagonu nakon borbe sa Gilbertom Melendezom.

"Vjenčanje mi nije odvuklo pozornost. Vrlo dobro znam odvojiti privatni život od posla. Ne brinite, dobro sam se koncentrirao na Josha i borbu. To je jedina stvar koju moram napraviti."

Za kraj je Handerson poslao i poruku.

"Opet ću nositi pojas namijenjen prvaku."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI