Henderson: Bispingovo tijelo se promijenilo od naše zadnje borbe

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.10.2016 19:17h Autor:

Michael Bisping i Dan Henderson

Dan Henderson odrađuje posljednje pripreme za veliki revanš s Michaelom Bispingom, prvakom srednje kategorije, na UFC 204 u Manchesteru sljedećeg vikenda.

Bisping je godinama čekao priliku za osvetu protiv borca koji mu je nanio najteži poraz u karijeri, sam je tražio ovu borbu, a Hendersona je posljednjih mjeseci prozivao u medijima zbog korištenja TRT-a u vrijeme kada još nije bio zabranjen. Englez vjeruje da bi i ranije postao prvak da su borci bili testirani kao sada kada iza sebe ima impresivan niz pobjeda uoči prve obrane pojasa.

Henderson je na Bispingove prozivke odgovorio: “Ne zanima me što govori. Nikad nisam bio pozitivan ni na što. A godinama sam tražio da se uvedu ovakvi testovi”.

“Mislim da je on malo naivan u vezi nekih stvari. Uzimao sam TRT dok je bio legalan i nisam uzimao puno. Zato mi je to smiješno. Mislim da se njegovo tijelo više promijenilo nego moje otkako smo se posljednji put borili. Izgleda puno veće i drugačij nego tada. Ja izgledam isto, osim par sijedih”, dodao je Henderson.

Bisping mu je poručio: “Bio si na TRT-u, srami se! Ovo je čovjek koji kaže da je trebao TRT da bi se mogao natjecati. I godinama kasnije se natječe. On je čudo moderne znanosti. Možda mu možemo izvaditi krv i naći lijek za rak. On je anomalija”.

Prvi Britanac s titulom UFC prvaka ponudio je i da na testiranje da svoju krv i urin. “Testirali su me više puta nego ikoga, nikad nije postojala niti najmanja sumnja da sam na išta pozitivan. Možete me sada testirati, popištat ću se u bilo koju čašu”, rekao je Bisping.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI