Henderson: Anderson Silva ne želi borbu protiv mene (VIDEO)

UFC 14.09.2011 08:51h Autor:

Anderson Silva i Dan Henderson

Legendarni Dan Handerson je i dalje u zraku. Hoće li braniti pojas u Strikeforceu ili će prijeći u UFC? Ugovor s dosadašnjim poslodavcem mu je gotov, a još uvijek nema odgovora što nosi budućnost. Hendo je u razgovoru za Clinch Gear Radio pojasnio situaciju…

“Definitivno postoji šansa da branim pojas u Strikeforceu. No, s obzirom na kupovinu od strane UFC-a, oni žele zaraditi novac, ali i ja želim zaraditi nova. Ja bih želio osigurati dogovor prema kojem bi se mogao boriti za obje promocije”, izjavio je Hendo i dodao:

“U svakom slučaju bih želio zarađivati više novaca nakon zadnje tri pobjede. No, nikada ne znaš.”

Neko vrijeme je bila aktualna borba protiv Andersona Silve. Henderson smatra da to i nije bilo tako izvjesno…

“Morate pitati Andersona Silvu i njegov kamp. No, mislim da se on nije želio boriti protiv mene. To je tema o kojoj smo pričali i ja sam rekao da bih se borio protiv njega. Spustio bih kilažu na 84 kilograma samo za borbu protiv njega.”

Upravo ga poraz od Silve najviše muči…

“Da vjerojatno. Posebno zbog načina na koji se bori protiv svojih protivnika. Uglavnom nema poštovanja prema njima i prema fanovima.”

Henderson se u nastavku intervjua prisjetio i borbe protiv Fedora, ali je i još jednom zaželio da se legendarni “Posljednji Imperator” ne povuče…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI