Helwani prešao na ESPN, dobio šou sa Chaelom Sonnenom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.05.2018 11:49h Autor:

Dana White i Ariel Helwani

Najpoznatiji i najuspješniji svjetski MMA reporter Ariel Helwani je novo lice ESPN-a. Potez je to koji je ta TV kuća povukla kao posljedicu ugovora koji su potpisali s Ultimate Fighting Championshipom, a prema kojem će njihova platforma ESPN+ prenositi 15 UFC-ovih evenata godišnje.

Helwani neće imati tek jednu ulogu, nego će raditi u nekoliko projekata u toj medijskoj kući i na toj platformi. To će uključivati i vođenje novog šoua ” Ariel & The Bad Guy”, u kojem ćemo ga gledati s popularnim Chaelom Sonnenom. Osim toga, Helwanijev podcast ćemo od sada gledati na ESPN-u+ i zvati će se “Ariel Helwani’s MMA Show”.

“Koliko god se mogu vratiti u prošlost, rad za ESPN je bio nešto što sam oduvijek sanjao. Znam da je izraz ‘ispunjen san’ nekada previše korišten, ali ovo je za mene zaista to. Odrastao sam u Montrealu gdje nismo imali ESPN, ali kada bih putovao s obitelji prema jugu, onda bih u hotelskim sobama gledao jutarnji Sports Centar. Bio sam ovisan. Od kada sam bio klinac sam volio sve što radi ESPN. Tako da mi je i dalje malo nerealno da ću raditi sada za tu kuću. Ne mogu biti sretniji i zahvalniji zbog prilike”, izjavio je poznati voditelj i novinar povodom potpisa.

I Chael Sonnen je sretan jer će udružiti snage s čovjekom kojem je do sada uglavnom davao intervjue…

“Nabrijan sam. Fanovi će obožavti šou koji ćemo raditi Ariel i ja. Kao što kažu…nećeš moći izgovoriti MMA na ESPN-u bez da u istu rečenicu ubaciš i moje ime…”, u svom je stilu poručio Sonnen.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će na čitavu priču reagirati sam UFC. Naime, zna se kako je upravo Dana White kumovao otkazu koji je Helwani dobio na FOX Sports televiziji gdje je također bio inicijalno angažiran kada je ta kuća počela prenositi evente Ultimate Fighting Championshipa. No, kritiziranje poteza UFC-ovih čelnika i ponekad škakljiva pitanja koja je postavljao, a nisu se svidjela Dani Whiteu, su kumovali njegovom otkazu.

UFC je odlučio blokirati Helwanija i kada su u suradnji sa Showtimeom organizirali “Mayweather vs. McGregor” spektakl u ljeto 2017. godine. Tada je upravo ime Ariela Helwanija označeno kao ono nepoželjno pa Showtime nije mogao angažirati Helwanija, koji je navodno bio njihov prvi izbor na poziciji analitičara, nego su se odlučili za Brendana Schauba.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI