Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Helwani doznaje: Ronda se vraća 30. prosinca i bori se protiv Amande Nunes | Fight Site

Helwani doznaje: Ronda se vraća 30. prosinca i bori se protiv Amande Nunes

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.10.2016 18:09h Autor:

Ronda Rousey

Već smo ranije pisali o tome kako bi se Ronda Rousey vjerojatno trebala boriti 30. prosinca protiv Amande Nunes, a sad je s takvom viješću izašao i Ariel Helwani, koji tvrdi da se još samo sitnice moraju usuglasiti prije potpisivanja ugovora.

UFC 207 se održava 30. prosinca i sigurno će biti pravi spektakl promocije za kraj jedne vrlo uspješne godine. A povratak njihove najveće zvijezde, kako Dana White tepa Rondi Rousey, sigurno bi bila velika stvar za promociju. Naravno, u istoj borbi bi ona napala titulu koju je prošle godine izgubila.

Da se nešto ozbiljno radi oko toga je potvrdio Ariel Helwani, koji je došao do informacije da se trenutno dogovaraju sve pojedinosti oko borbe Ronde Rousey i prvakinje Amande Nunes, tj. da bi službena objava ove borbe trebala doći tijekom idućeg tjedna. Prvakinja je također nedavno izjavila kako upravo Rondu vidi kao jedinu opciju svoje iduće protivnice.

Za pretpostaviti je kako će se ovaj event održati u Las Vegasu, u novoj T-Mobile Areni koja je već ugostila UFC 200 event. Za isti event se spominju još neke borbe, prije svih obrana titule Dominicka Cruza, ali i nastup Josea Alda, vjerojatno protiv Maxa Hollowaya, ukoliko se uspije sve dogovoriti sa Brazilcem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI