Hector Lombard: Svi me mrze u UFC-u!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.12.2014 18:19h Autor:

Hector Lombard

Hector Lombard će, 3. siječnja na UFC-u 182, odmjeriti snage s Joshom Burkmanom, borcem koji do prije nekoliko mjeseci nije ni bio član prestižne organizacije. Kubanac nije zadovoljan protivnikom jer se želio boriti s nekim iz TOP 10.

Dana White je priznao da je teško naći borca koji bi pristao na meč s Lombardom. Hector misli da je to zbog tog što ga ljudi ne vole, a kad ga ne vole, on ostaje bez borbi.

"Ja sam borac kojeg svi mrze u UFC-u", rekao je bivši Bellator prvak. "Ne znam zašto, no tako je oduvijek".

Hector je tražio borbu s Mattom Brawnom, Tyronom Woodleyem ili Roryem MacDonaldom, no morati će se zadovoljiti s Joshom Burkmanom, borcem koji nije rangiran na velter ljestvici. Burkman je pobijedio u 9 od 11 zadnjih mečeva. 2009. je dobio otkaz u UFC-u zbog tri poraza u nizu.

"Nisam zadovoljan s protivnikom. Želio sam veće ime. Sada ništa ne mogu učiniti da to promijenim".

Hector se samo jednom borio u 2014. i to protiv Jakea Shieldsa, kojeg je pobijedio jednoglasnom sudačkom odlukom, no želi to promijeniti u nadolazećoj godini. Plan mu je da se 2015. bori 4 ili 5 puta. Postoji mogućnost i da se popne u srednju kategoriju jer je njegov timski kolega Robbie Lawler postao prvak velter kategorije.

"Nadam se da će mi 2015. biti puno bolja i uspješnija", rekao je Lombard. "Možda mi se dogode dobre i pozitivne stvari".

Lombard ima želju ukrstiti rukavice s bivšim prvakom Johnyem Hendricsom, a volio bi šape staviti i na Michaela Bispinga.

"Ne vidim razlog da ne odradim borbu s Bispingom", rekao je Kubanac. "To bi bila dobra borba".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI