Hector Lombard pao na doping testu s UFC-a 182! (FOTO) (UPOTPUNJENO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.02.2015 09:25h Autor:

Hector Lombard

Hector Lombard je pao na doping testiranju koje je napravljeno istu večer nakon njegove pobjede nad Joshom Burkmanom.

Sudeći prema izvještaju, Kubanac je bio pozitivan na desoxymethyltestosterone, koji Wikipedia svrstava u supstance za poboljšavanje izvedbe. Taj steroid je još poznat kao "DMT" te je jedan od prvih steroida koji su sportašima i bodybuilderima zabranjeni za uporabu.

Lombard je pobijedio Burkmana jednoglasnom odlukom sudaca na UFC-u 182 koji se održao 4. siječnja u Las Vegasu. UFC je potvrdio kako je Lombardov pad na doping testu uzrok otkazivanja njegove borbe s Roryjem MacDonaldom na UFC-u 186, koji će se održati 25. travnja u Montrealu.

Direktor Atletske Komisije Nevade (AKN), Bob Bennett, je izjavio  za MMAFighting kako nije siguran hoće li Lombard dobiti privremenu suspenziju na saslušanju koje će se održati 17. veljače, ali je siguran da će Hector u bliskoj budućnosti objasniti Komisiji pad na doping testu te da bi mogao biti kažnjen zbog pada. Još nije jasna njegova borilačka budućnost.

Sudeći prema izvještaju, Quest Diagnostic Lab u Kansasu je Atletskoj Komisiji Nevade 13. siječnja poslao izvještaj s doping testiranja. AKN čim dođe u posjed rezultata, svaki put objavi sve rezultate testiranja boraca, no, to ovog puta nije bio slučaj jer su objavili rezultat 28 dana nakon što su ga dobili.

MMAFighting je u utorak kratko razgovarao s Lombardom kad je objavljena vijest da je njegova borba s MacDonaldom povučena s UFC-a 186. Hector je rekao da ne zna zbog čega je borba povučena. Nakon objave rezultata, MMAFIghting je opet kontaktirao Lombarda koji je odbio davati komentare jer nije znao da je pao na doping testu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI