Hector Lombard emotivno slomljen: Rasplačem se ponekad, ali to je život

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.05.2015 21:46h Autor:

Hector Lombard

Hector Lombard je prije nekoliko mjeseci izazvao Georgesa St. Pierra na meč na UFC-u 193, koji će se održati u Melbourneu. Nekoliko mjeseci kasnije, Lombard je suspendiran zbog korištenja steroida, i to ga ubija u pojam.

Kubanac je gostovao na Submission Radiju, gdje je objasnio kako mu se nakon pada na doping testu svijet okrenuo naglavačke.

"Osjetio sam kako sam u djeliću vremena sve izgubio.", izjavio je Hector. "Znate, bio sam glup. Nisam trebao nikoga slušati. I smiješno je jer je Joe Rogan izjavio kako je "ta pilula bila tu oduvijek" i "kako sam htio prevariti sustav". Nisam htio prevariti sustav. Mislim, mislio sam da će mi ta pilula pomoći da se osjećam bolje, ali očigledno nije pomogla. Ali opet ću dokazati da je Hector tu već dugo vremena."

Lombard ne samo da je izgubio priliku napasti pojas velter divizije, nego je jednogodišnjom suspenzijom izgubio mogućnost toliko željenog nastupa na UFC-u 193.

"Rasplačem se ponekad, ali to je život. Mislim, vjerujem da se sve dogodi s razlogom. Kažem sam sebi: 'Što da mi se ovo dogodilo dva ili tri mjeseca poslije?' Bio bih gotov. Znam da ću se vratiti. Znam da ću se uskoro boriti i pobjeđivati, ali me uništava to što sam se tako silno želio boriti na UFC-u 193, a to više nije moguće.", objasnio je Kubanac.

Lombard je bio pozitivan na steroide nakon UFC-a 182 i pobjede nad Joshem Burkmanom. Trebao se boriti s Roryjem MacDonaldom na UFC-u 186 za izazivačku poziciju u velter diviziji, ali je skinut s eventa jer je bio pozitivan na nedozvoljenu supstancu. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI