Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(HD VIDEO) Pogledajte borbu u kojoj je Derrick Lewis ostvario svoju najdražu pobjedu | Fight Site

(HD VIDEO) Pogledajte borbu u kojoj je Derrick Lewis ostvario svoju najdražu pobjedu

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.10.2018 12:38h Autor:

Lewis vs. Browne

Borba Derricka Lewisa i Travisa Brownea održana je u veljači prošle godine i bila je to borba oko koje je sam Lewis stvorio podosta hypea, ali mu je iz tog razloga i vjerojatno najdraža pobjeda do sada.

Bila je to borba u koju je Lewis ušao s nizom od pet pobjeda i ujedno njegov drugi “main event” za redom. Browne nije bio niti u približno sličnoj situaciji, budući da je imao niz od dva poraza, ali Lewis je sve učinio zanimljivim time što je već ranije putem interneta krenuo s provokacijama na račun Browneove tadašnje zaručnice, danas supruge, Ronde Rousey. Tako je na kraju do svega došlo uz podosta tenzija.

U paketu smo na kraju dobili jednu klasičnu Derrick Lewis borbu. Prvu rundu Browne je držao kontrolu tempa i ritma, bolje je pogađao i doslovno je plesao oko statičnog Lewisa. Prvi udarac kojim ga je ozbiljnije ugrozio pronašao je u drugoj minuti borbe, u vidu jednog middle kicka, kada ipak nije prepoznao priliku za napad nego je ostao na distanci s koje je do tada dobro radio. Lewis je pronašao svoj najbolji udarac sredinom runde, kada šalje Brownea na pod, no Travis se vratio i još jednom Lewisa bacio u probleme.

Ulaskom u drugih pet minuta, činilo se kako Browne ima kontrolu nad borbom te da je blizu toga da osveti sve što je “Black Beast” u najavi borbe govorio. I onda se nakon minute dogodilo ono što vam se protiv Lewisa ne smije. Jedan previše otvoreni napad i Lewis nalazi kontru, a Browne je uzdrman. Lewis nastavlja svoje napade koje Browne u jednom trenutku pokušava smiriti klinčem, no iz njega Lewis odvodi borbu na pod. Inače je to najčešće situacija iz kojeg se protiv Lewisa nitko ne izvlači, no Browne dolazi još jednom na noge, ali samo kratko. Desni kroše samo krza glavu Travisa Brownea, no dovoljno da ga baci na pod, gdje je Lewis završio borbu.

Ova borba je samo jedna od niza onih u kojima možemo vidjeti kako je Derricku Lewisu potrebno nevjerojatno malo da bi došao do udarca koji mu je potreban za pobjedu. I Daniel Cormier će se idućeg vikenda itekako morati paziti da jedan takav je sjedne i na njegovu glavu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI