(HD VIDEO) Pogledajmo još jednom cijelu borbu Cormiera i Miočića

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.10.2018 10:21h Autor:

Miočić vs. Cormier

Nešto više od tri mjeseca prošlo je otkako je Daniel Cormier nokautirao Stipu Miočića, time mu oduzevši pojas UFC-ovog prvaka teške kategorije. UFC nam sada poklanja HD snimku cijele borbe.

7. srpnja ove godine bio je datum kojeg su fanovi dugo čekali, a kada su ga napokon dočekali, oni kojima je srce tog dana kucalo za Stipu Miočića su ga najradije htjeli brzo zaboraviti. Borba protiv Daniela Cormiera je po vatrogasca iz Clevelanda završila onako kako nitko nije vjerovao da može. UFC prvak nokautiran je u prvoj rundi. Gadno, brutalno i teško gledljivo.

Ipak, kada je već ispred nas HD video borbe, uopće nije zgorega pogledati je i prisjetiti se što ju je presudilo, što je Miočić napravio krivo, a što Cormier apsolutno suprotno od toga, da je sve na kraju završilo ovim ishodom, zahvaljujući kojeg Cormier idućeg vikenda ima borbu u Madison Square Gardenu. Već svi znamo kako će tamo, u glavnoj borbi UFC 230 eventa, braniti upravo ovaj pojas, a boriti će se protiv Derricka Lewisa.

Pogledajmo zajedno ovu borbu i poraz koji Miočić nikako ne može prežaliti i sigurno nikada neće prijeći preko njega, jer šanse da se revanš dogodi su minimalne. Stipe mora prestati razmišljati o tome i okrenuti svoje ambicije prema vraćanju na vrh, nebitno o tome kome će pojas morati oduzeti. Znamo da nije lako, ali vjerojatno i on sve više shvaća da će se upravo to dogoditi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI