Harris se nakon ekspresnog poraza od Werduma našalio na svoj račun

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.10.2017 10:17h Autor:

Fabricio Werdum UFC 217

Hrabri Walt Harris je trajao tek nešto više od jedne minute protiv bivšeg UFC prvaka Fabricija Werduma na UFC-u 216. No, ovaj talentirani teškaš, koji je prvotno trebao nastupiti na uvodnom programu protiv Marka Godbeera, je prihvatio težak izazov doslovno “u pola dvanaest”.

U trenutku kada su leđa “uhvatila” Derricka Lewisa (na dan borbe), UFC je u posljednji trenutak morao smisliti plan B, a Harris je bio taj koji je bez ikakvih problema prihvatio izazov za koji, pokalazo se u samom dvoboju, nije bio spreman. Brazilac ga je prilično laku srušio na parter, uzeo mu leđa, a zatim ga i ekspresno prisilio na predaju savršeno izvedenim “armbarom”.

Posljedice za Harrisa nisu male. Poraz na profesionalnom kontu, propuštena prilika za ulazak u top deset i naravno manji honorar s obzirom da bi u meču protiv Godbeera možda zaradio i bonus za pobjedu… No, Amerikanac je u dobrom duhu napustio Las Vegas.

Šaleći se na svoj račun, ovaj gorostasni teškaš je napisao na Twitteru…

“Postoji li neka šansa da UFC nudi i nekakve pehare za one koji su samo sudjelovali? :))”, napisao je Harris.

Analitičari ipak vjeruju da će UFC cijeniti Harrisovu dobru volju za spašavanjem tako velikog mena na glavnoj karti pa mu se i poraz neće “uzeti za zlo”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI