Hardy: Želim tog krvoločnog ubojicu Hughesa!

UFC 18.03.2012 09:02h Autor:

Dan Hardy

Još uvijek nije sasvim jasno je li bivši UFC-ov prvak Matt Hughes zauvijek objesio rukavice o klin ili ćemo ga u budućnosti ponovno vidjeti u omiljenom mu kavezu.

Nakon posljednjeg poraza nokautom od Josha Koschecka, čelnik promocije, Dana White je najavio kraj karijere za Hughesa, no veteran ovog sporta je poručio kako još uvijek nije spreman reći zbogom. Dok se ne dogovore i usaglase, Hughes dane krati svojom omiljenom razonodom – lovom.

Upravo taj hobi smeta Britanca Dana Hardyja koji je baš u njemu našao razlog da javno izazove bivšeg šampiona.

“To je jedan krvoločan ubojica. Ne mogu ga podnijeti”, izjavio je Britanac za MMAWeekly.

Baš kao niti Hughes, i Hardy ne uživa u najboljim danima svoje karijere. U posljednja četiri dvoboja je četiri puta poražen, a čini se da mu je plan vaditi se upravo na veteranu ovog sporta koji je daleko od vrhunske forme.

“Jasno mi je da je daleko od najboljih dana svoje karijere. Znam da nije izgledao najbolje u posljednjim dvobojima, a možda je ovo i sam kraj za njega. No, volio bih se boriti protiv njega. Ako je on spreman prihvatiti borbu, meni bi bilo jako drago. Ipak, ne želim naganjati i moliti nekoga tko više nije na vrhuncu i tko se ne želi boriti protiv čovjeka koji ga toliko mrzi kao ja”, zaključuje Hardy.

Ovo nije prvi put da Britanac izražava osjećaje netrpeljivosti prema Hughesu. I posljednji put je, pogađate, razlog bio lov.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI