Hardy: Vidjet ćete jednog potpuno novog Hardyja

UFC 23.05.2012 07:20h Autor:

Dan Hardy

Engleski borac Dan Hardy nalazi se na prekretnici karijere. Za nekoliko dana moglo bi se vrlo lako dogoditi da dobije otkaz u UFC-u, no on najavljuje da se potpuno promijenio i da više nije kao prije.

Brojni MMA mediji i fanovi čude se kako je Hardy uspio opstati u UFC-u i nakon četiri uzastopna poraza koja je imao. U posljednje dvije godine redom je gubio od Georgesa St-Pierrea, Carlosa Condita, Anthonyja Johnsona i Chrisa Lytlea. Peti poraz sigurno ne bi mogao preživjeti.

Hoće li karijeru morati nastaviti u nekoj drugoj organizaciji bit će poznato već ovog vikenda s obzirom da se nakon devet mjeseci izbivanja vraća u kavez, a protivnik na UFC-u 146 bit će mu Duane Ludwig. Hardyjev 33-godišnji protivnik ima skor od 21 pobjede i 12 poraza, a u zadnjem meču izgubio je od Josha Neera.

“Nakon svoje posljednje borbe počeo sam raditi s velikim brojem novih trenera. Imao sam dobrih devet mjeseci za rad s njima i ovo je prvi put da sam baš bio u njihovom kampu. Osjećam se odlično!”, rekao je Dan.

“Osjećam se i potpuno drukčije, da budem iskren. Za početak, ovo je tek drugi put u karijeri da nisam među glavnim borbama. Već u svom drugom meču u UFC-u našao sam se među glavnim borbama. Lijepo za promjenu dati nekim drugim dečkima da dobiju malo više pažnje. Promjena mog tima također je velika promjena.”

Hardy je rekao Helwaniju da je potpuno svjestan da u meču protiv Ludwiga ima imperativ pobjede. “Bit će to jedan potpuno drugi Dan Hardy, iako još uvijek imam isti mentalitet kao i prije i istu želju da udarcima završim meč. No, sada imam i neke druge opcije na raspolaganju, potpuniji sam u svim područjima.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI