Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hardy odbio Galla: Ne želim prebiti klinca kojeg volim gledati | Fight Site

Hardy odbio Galla: Ne želim prebiti klinca kojeg volim gledati

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.12.2016 13:02h Autor:

Dan Hardy/ Photo: Igor Mićić

Mickey Gall je do sada dobivao protivnike koje je tražio nakon borbe, no čini se da je s prozivanjem Dana Hardyja ipak otišao predaleko. Gostujući na MMA Houru, UFC-ov komentator i analitičar je rekao da cijeni Gallovu pozivnicu, ali za potencijalni povratnički meč ipak želi puno iskusnijeg borca.

“Zamalo mi je čaj izletio iz usta kada sam gledao prijenos”, osvrnuo se Hardy na UFC on Fox 22 priredbu u Sacramentu na kojoj ga je Gall prozvao nakon što je gušenjem završio Sagea Northcutta. “Bilo je četiri ujutro i nisam to očekivao. Cijenim što me izazvao i pokazao mi poštovanje. Ali ja se nikada nisam borio s nekim tko ima manje od osam borbi, čak niti u svom profesionalnom debiju. Stvar je u tome da nismo u istoj fazi karijere. Ne želim uništiti budućeg izazivača čije ću borbe možda komentirati. A istovremeno, ako ću se boriti želim veterana koji ima 20, 30 borbi iza sebe, nekoga tko je sazrio u svojim vještinama i siguran je u svoj stil, a ne nekoga tko se tek razvija. Želim pratiti razvoj tih mladh boraca i ne želim se miješati na bilo koji način. Stariji sam deset godina.”

Hardy je karijeru započeo još 2004. i smatra da je jednostavno preiskusan borac za Galla i ne želi se mješati u razvoj njegove podosta mlade karijere.

“Ne želim prebiti klinca kojeg volim gledati. Postoji puno starijih boraca koji su stilski sazrijeli, poznaju svoj stil i sposobnosti, i postoji puno boraca protiv kojih sam motiviran boriti se. A Mickey je klinac. Cijenim njegovu dosadašnju karijeru. Imao je četiri borbe i uzbudljivi je talent za budućnost. Ja ne želim sudjelovati u tome da mu budem kamen spoticanja u karijeri na bilo koji način.”

No ipak, ako Gall želi borbu s pravim veteranom sporta, Hardy za protivnika predlaže Thiaga Alvesa, ali doduše u novoj težinskoj kategoriji.

“To bi bila odlična borba za njega, rekao je Hardy za Alvesa. “Bilo bi jako zabavno, ako želi veterana. Tip koji se muči da se spusti u laku. Mislim da bi trebali uvesti kategoriju do 73.5 kilograma. Neka njih dvojica budu pioniri. Treba nam više kategorija. Imamo borce koji bi ih popunili. Sport raste. Imamo sve više priredbi. Borci dolaze iz sve više dijelova svijeta…”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI