Hardy: Meč Sonnena i Ortiza je namješten, izgledalo je kao spot Brittney Spears!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.01.2017 10:22h Autor:

Bellator 170

Bivši UFC “contender” u velter kategoriji, a danas poznati MMA analitičar i komentator, Dan Hardy, je odlučio javno vrlo oštro progovoriti o dvoboju između Tita Ortiza i Chaela Sonnena na Bellatoru 170. Britanac je bez previše okolišanja na društvenim mrežama izjavio  kako je glavna borba priredbe u Inglewoodu namještena bez ikakve sumnje.

Nije Hardy jedina poznata ličnost koja je u tom dvoboju vidjela prevaru, no njegove su riječi zasigurno najteže jer se radi o inače izuzetno kvalitetnom analitičaru. “The Outlaw” se, naime, proslavio s tehnički iznimno sofisticiranim analizama MMA borbi, a često je vrlo točno pretpostavio kako će se neki dvoboj odigrati u kavezu.

Je li ovaj put u pravu, tu ćemo procjenu ostaviti vama…

“Glavni meč Bellatora 170 je imao više koreografije nego spot Brittney Spears. Ovo je stvarno sramota. Mogla je to biti zabavna borba”, napisao je na svom Twitteru Hardy, a kasnije je dodao još nekoliko objašnjenja.

Na upit zašto bi se meč namještao, Hardy je ponudio njemu logičan odgovor.

“On (Sonnen op.a) radi za Bellator i uložio je svoj novac u Bellator. Tako da mu prihod ovisi o uspjehu promocije, a ne uspjehu ove borbe…”

I na koncu je poentirao sekvencom koja se dogodila odmah na početku dvoboja…

“Ne znam, meni izgleda kao da je Sonnen namjerno sjeo na pod kada ga je Tito krenuo rušiti onim single leg rušenjem…”

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI