Hardy i Gooden analizirali meč godine, pogledajte kome daju prednost (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.09.2018 16:28h Autor:

John Gooden i Dan Hardy

Ispred nas je “Inside the Octagon” analiza meča Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova, a John Gooden i Dan Hardy pobrinuli su se analizirati baš svaki detalj velikog meča koji je ispred nas.

Analiza Hardya i Goodena postala je nešto što veliki broj fanova uvijek s nestrpljenjem čeka, zbog sjajnog načina na koji to bivši UFC izazivač i njegov britanski kolega rade. Hardy je vrlo brzo osvojio srca fanova svojim uvijek zanimljivim i vrlo uživljenim način odrađivanja posla, dok je Gooden tu kao pravovremeni suradnik, uvijek spreman uskočiti s pravim podatkom ili mišljenjem u pravom trenutku.

Gooden i Hardy su se odmah na početku složili kako je u pitanju najveća borba u povijesti UFC-a, a onda je krenula analiza. I prvo pitanje odmah je bilo na temu onoga što većina fanova smatra. Riječ je o tome kako ova borca može imati dvije opcije. Onu gdje Conor McGregor pobjeđuje u ranom dijelu borbe ili onom gdje Khabib preuzima kontrolu. Zapravo, pitanje je bilo je li istina da McGregor svoju jedinu šansu treba tražiti u početku, a Hardy je rekao kako nije sve tako jednostavno.

Karijeru obojice analizirali su od njihovih najranijih dostupnih snimaka te su prošli kroz sam proces njihovog napretka do ovog što su postali danas. I onda su došli do onoga s čime se većina fanova i analitičara slaže.

“Conor ima cilj držati distancu i tu tražiti svoju priliku. Khabibu je cilj skratiti ju i doći do prilike odakle on ima više opcija i odakle najbolje radi”, rekao je Hardy u jednom trenutku, nakon čega su se okrenuli upravo tome.

Zapravo, teško je spomenuti sve što su Hardy i Gooden prošli, a da su sigurni jedino u to kako u ništa ne mogu biti apsolutno sigurni. Svaki stil borbe prošli su u posljednji detalj i pokušali su doći do koga koje su kod koga najveće prednosti, a koji nedostaci. I sve to uz konstantne dokaze u snimkama koje su prikazivali.

“Conor je čovjek koji u svakom trenutku apsolutno zna što želi da učiniš i on će te navesti upravo na to, a onda i doći do odgovora”, spomenuto je uz snimke borbe protiv Eddiea Alvarez uz komentar: “Mislim kako niti jedan borac u povijesti ovog sporta nije razumio distancu poput Conora McGregora.”

Hardy je cijelo vrijeme bio potpuno u onome što bi se idućeg vikenda trebalo dogoditi u Las Vegasu i ova sjajna analize se ne može opisati riječima. Uostalom, ono što smo ovdje naveli je to samo kao “teaser” da vas nagovorimo da pogledate sami. Vjerujete nam uživati ćete.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI