Hardy i dalje bez ugovora s UFC-om: NFL zvijezda za samo 17 sekundi do novog nokauta (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.08.2018 10:22h Autor:

Greg Hardy

Noćas je u SAD-u emitirana nova, osma epizoda 2. sezone UFC-ovog šoua “Dana White’s Thuesday Night Contender Series”. Na glavnom popisu borbi smo vidjeti pet mečeva koji su se održali u UFC-ovom Training Centru u Las Vegasu.

U glavnoj borbi popularna bivša kontroverzna NFL zvijezda Greg Hardy je ponovno impresionirao. Za drugi nokaut u drugom nastupu na DWTNCS mu je trebalo tek 17 sekundi. Na drugoj strani Octagona je bio Tebaris Gordon (3-1) koji jednostavno nije znao što ga je snašlo kada je Hardy navalio doslovno od prve sekunde. Na koncu je sve bilo gotovo za samo 17.

Ovo je Hardyju bila ukupno peta MMA pobjeda. Tri je ostvario u amaterskoj konkurenciji, a dvije u ovom šou. No, niti nakon novog slavlja nije nagrađen od strane UFC-a punim ugovorom, nego će i dalje ostati u njihovom razvojnom programu.

“Napravio sam ono što i inače radim, ovdje sam došao poslovno. Samo sam to imao u glavi. Da stisnem od početka, pokažem koliko znam. Nisam uopće bio ovdje, bio sam u zoni. Naumio sam bacati udarce dok ne padne”, rekao je Hardy nakon druge pobjede.

Mečeve je iz prvog reda gledao i Dana White, koji odlučuje kome ide ugovor, a kome ne.

“Ima samo dvije pobjede, neki od ovih momaka imaju po 12, neki su već na 7-0. On ima mnogo vremena ispred sebe. Treba još malo raditi…”, rekao je nakon nokauta predsjednik UFC-a Dana White razočaravši tim riječima mnoge koji su se nadali da bi Hardy sada mogao završiti među elitom.

No, tri druga borca su noćas uspjela izboriti ugovore s UFC-om. To su Devonte Smith, Kenedy Nzechukwu i Bobby Moffett.

Sva trojica su slavila prekidima; Smith i Nzechukwu nokautom u prvoj rundi, dok je Bobby Moffett pobijedio gušenjem u drugoj rundi. U nastavku možete provjeriti sve rezultate.

Glavne borbe:

Greg Hardy def. Tebaris Gordon via TKO (udarci) at :17 of R1
Devonte Smith def. Joseph Lowry via KO (laktovi) at 2:52 of R1
Kennedy Nzechukwu def. Dennis Bryant via TKO (udarci) at 1:48 of R1
Bobby Moffett def. Jacob Kilburn via submission (d’arce choke) at 1:02 of R2
Alex Gilpin def. JR Coughran via submission (d’arce choke) at 1:55 of R2

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI