Hardy dubinski analizirao meč Stipe i JDS-a: “Miočić će ovaj put više hrvati…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.05.2017 10:01h Autor:

Junior dos Santos & Stipe Miočić

Čak 27 minuta traje sjajna analiza nadolazećeg “main eventa” UFC-a 211 u kojem će Stipe Miočić braniti pojas prvaka protiv Juniora dos Santosa, koju je odradio bivši UFC-ovac i poznati analitičar Dan Hardy u emisiji UFC 211: Inside the Octagon.

Britanac smatra da će se Stipe pokušati još više orijentirati na hrvački dio borbe s obzirom da je u prvom meču ostao malo prekratak te dvoboj na koncu nije otišao na njegovu stranu. Kao razlog poraza u tom prvom dvoboju navodi fizičku spremu koja tada nije izdržala punih pet rundi. Stipe je, smatra Britanac, kopirao recept Caina Velasqueza za koji mu je, pokazalo se, nedostajalo kondicije. No, Hardy smatra da je Miočić od tada mnogo napredovao pa ćemo u Dallasu gledati njegovu najbolju moguću verziju. Kao najveće oružje američko-hrvatskog borca je istaknuo njegov sjajan boks, a posebno tvrde i jake kratke direkte kojima je uostalom i nokautirao većinu svojih protivnika.

Dos Santosa je britanski analitičar opisao kao sjajnog boksača koji baca jednostavne kombinacije, ali vrlo brzo i vrlo dobro analizira protivnika i njegove rupe.

“Jednom kada detektira gdje je rupa u obrani protivnika, kreće u fingiranje te pokušava iskoristiti situaciju. Udara iznimno snažno sa svoje boksačke distance. Dos Santos ima jednu od najboljih obrana protiv rušenja općenito u UFC-u”, detektirao je Hardy.

Čitavu analizu pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI