Hardy: Definitivno se namjeravam vratiti

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.03.2014 19:51h Autor:

Dan Hardy

Dan Hardy, vjerojatno najpopularniji britanski MMA borac ikad, smatra da nije rekao sve u UFC-ovom kavezu te ima ozbiljnu namjeru uskoro se vratiti borbama. No, kaže da uživa na trenutnoj poziciji UFC-ovog komentatora.

Dan Hardy (25-10, 6-4 u UFC-u), 31-godišnji izuzetno popularni britanski MMA borac trenutno zbog zdravstvenih razloga pauzira svoju borilačku karijeru, no UFC mu je dao posao stručnog komentatora. Na toj poziciji je debitirao nedavno u Londonu, a kritike su bile izuzetno pozitivne.

"Ovo mi je osiguralo da ostanem vrlo blizu mom sportu, a mogu reći da iskreno uživam u ovome. Što je najbolje, i ovako sam nastavio napredovati kao borac i učiti neke stvari. Sport nevjerojatno napreduje, a ja tome mogu svjedočiti iz prve ruke, štoviše iz prvog reda", rekao je The Outlaw.

No, Hardy ipak nije rekao sve u svojoj MMA karijeri, budući da terapija kontroliranje Wolff-Parkinson-White sindroma od kojeg boluje ide jako dobro. "Apsolutno se namjeravam vratiti, ovo je samo proces mog "čišćenja". Moram reći da je to sve malo frustrirajuće te da mi nedostaju borbe, no ovaj posao komentatora je došao u pravo vrijeme i dao mi dodatnu zanimaciju kojoj se mogu fokusirati."

Gotovi svi MMA fanovi se također nadaju Hardyevom povratku te da će se u UFC-ovim dvoranama ponovno moći čuti "England Belongs To Me".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI