Hallmann: Ponosan sam što sam vojnik, no UFC je moja strast i posao

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.09.2014 17:17h Autor:

Piotr Hallmann

Poljski borac lake kategorije, Piotr Hallmann, danas nastupa u Brazilu protiv jednog od najiskusnijih boraca unutar UFC-a, Gleisona Tibaua. Ukratko je objasnio zašto je svoj kamp preselio u Ameriku te što očekuje od borbe.

Piotr Hallmann jedan je od najboljih europskih boraca, a to je dokazao višegodišnjim iskustvom nastupa unutar najjačih organizacija starog kontinenta. No, sad je već godinu dana u UFC-u, a nastup u Brazilu protiv Gleisona Tibaua bit će mu treći u najjačoj svjetskoj organizaciji. Da bi bolje napredovao, Hallmann je odlučio od sada svoje pripreme odrađivati u Americi. Zašto je to tako, objasnio je on sam.

"Ovdje je sve veće. Više je boraca, više je trenera i MMA je ovdje puno duže. Vidi se da ovdje ima puno više iskustva koje mi se može prenijeti. A i ovdje sam potpuno podređen treningu. Sve što radim je da spavam, treniram, jedem i pričam preko Skypea sa svojom obitelji", rekao je poljski borac nešto o tom svom potezu.

Hallmann je također i vojnik, član poljske mornarice, u kojoj je bio aktivan sve donedavno. Rekao je nešto o tome: "Ponosim se time, velika je čast biti vojnik. To je oduvijek bio jedan od mojih snova i drago mi je da sam ga uspio ispuniti, tj. da mogu proživljavati to iskustvo. No, trenutno sam potpuno fokusiran na svoju MMA karijeru i 100 % sam borac. To je moja strast i moj posao."

Kao što je rekao, UFC je njegov prioritet, a sretan je što ima priliku nastupiti protiv Tibaua, koji će u Brazilu imati veliku podršku. "Ovdje sam i borim se s jednim velikim imenom za kojeg znam jako dugo. To mi je sjajno i sretan sam zbog toga. Naravno da je to dodatna motivacija, no ja sam motiviran svaku borbu. Želim ostaviti srce u kavezu i tako uvijek pristupam borbama", dodao je na kraju ovaj vrlo atraktivan borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI