Hallman: Neću dobiti otkaz zbog gaćica, a borio sam se s “jednom rukom”

UFC 12.08.2011 08:28h Autor:

Dennis Hallman

Ne samo da je izazvao šok kod svih onih koji su pratili UFC 133 kada je u dvoranu Wells Fargo Centar ušetao u plavim, minijaturnim Speedo gaćicama, nego je Dennis Hallman na taj dvoboj došao ozbiljno ozlijeđen.

U intervjuu za FCFighter.com, Hallman izražava sumnju u to da će dobiti otkaz nakon poraza od Briana Ebersolea jer, kako kaže, borio se s jednom rukom.

“U četvrtak sam osjetio bol u laktu, a jedan od doktora je odlučio napraviti drenažu i ušpricati mi steroid na bazi kortizona u bolni lakat kako bi brže zacijelilo. Kasnije su mi kirurzi rekli da je to najgora stvar koju ti netko može napraviti. Sljedeći dan ruka mi je bila duplo veća, a do subote je nisam mogao uopće upotrebljavati. Doktori su htjeli poništiti borbu, no ja sam rekao kako je sve u redu”, opisuje događaje uoči samog meča Hallman.

Problema je, tvrdi, imao i u dvoboju.

“Nisam imao snage u ruci držati Brianovu glavu i jednom kada se oslobodio, nisam se mogao braniti. Našao sam se u nezgodnoj situaciji. Bio sam svjestan da bi se to moglo dogoditi tijekom borbe i zato samo pokušao nešto napraviti odmah na početku. Bez brutalne boli nisam mogao savinuti ruku da bih dotaknuo vlastito rame”, objašnjava Hallman i dodaje:

“Postoje dva razloga zbog kojih nisam odustao od borbe. Prvi je to što sam plaćen samo ako se borim. Ako ne dobijem novac, onda je to velik udarac za moj budžet. Drugi razlog je taj što nije dobro odustati od borbe dva dana prije dvoboja. Stavio bih i UFC i Ebersolea u tešku poziciju. Ja sam se izabrao boriti protiv njega. Ozlijeđen ili ne ozlijeđen, on je pobijedio i svaka mu čast.”

Osim poraza, u prilog mu ne idu niti minijaturne gaćice zbog koji je predsjednik UFC-a, Dana White, “poludio”. Odmah se pokrenula rasprava hoće li veteran dobiti otkaz zbog toga?

“Možda je Dana bio ljut jer su sve borbe do tada otišle do odluke pa je na nešto morao biti ljut. No, siguran sam da mu se moje hlačice nisu svidjele. To je njegova promocija i on može odlučiti što hoće ili neće gledati. Sada su očito te gaćice zabranjene, no do tada nisu bile i ja sam se obukao legalno. Ljudi su ih pregledali, sve je bilo u redu”, smatra Hallman i zaključuje:

“Neću sigurno dobiti otkaz zbog toga. Dana nije nepoštena osoba. Shvatit će da sam se borio sa samo jednom rukom, a nisam odustao. Postoje mnogi borci koji bi samo pogledali svoju ruku i rekli, neću se boriti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI