Hallman: Dobio bih otkaz od UFC-a i da sam “samo” pobijedio sudačkom odlukom

UFC 18.12.2011 08:41h Autor:

Dennis Hallman

MMA veteran, Dennis Hallman je u razgovoru za Sherdog otkrio da su mu samo sjajan nastup na UFC-u 140 i pobjeda protiv Johna Makdessija spasili posao u američkoj promociji.

Amerikanac smatra da bi čak i u slučaju pobjede na bodove vrlo vjerojatno dobio otkaz. Razlog je taj što je naljutio Danu Whitea i Joea silvu ili kako je on nazvao čelnika UFC-a, “Ujaka Danu”.

Hallman je na test stavio Whiteovo strpljenje već na svom pretposljednjem nastupu protiv Briana Ebersolea kada se pojavio u “Speedo kupaćim gaćicama” koje su naljutile glavnog čovjeka promocije toliko da je je njegovom protivniku dao bonus jer ga je vrlo brzo uklonio s ekrana.

Kap koja je prelila čašu bio je neprolazak na službenoj vagi prije meča protiv Makdessija. Hallman se slustio u laku kategoriju, no niti nakon dodatnog pokušaja nije uspio zadovoljiti 70.5 kilograma.

“Joe Silva nije rekao direktno u lice da ću vjerojatno dobiti otkaz. Rekao sam mu da moram odraditi najbolju borbu života onda? A on je na to odgovorio: Da, gospodine.”

“Da sam izgubio, a svi znamo koliko sa ‘raspizdio Danu s onim bikinijem’, dobio bih sigurno otkaz. Dobio bih otkaz i da sam dobio odlukom. No, s obzirom na način na koji sam odradio svoj posao, imam još jednu šansu da ponovno ne napravim glupost”, objašnjava Hallman i dodaje:

“Na isti način uvijek skidam kilograme, no sada imam 36  godina i nisam više mladić. Posljednji put kada sam skidao na 70 kg imao sam valjda 26. Otprilike četiri dana ranije sam trebao krenuti s procesom skidanja kilaže. Ova greška se neće ponoviti i sljedeći put ću proći bez ikakvih problema.”

Hallmana boli jer je svom protivniku Madessiju morao dati 5 tisuća dolara.

“Nikada više nikome ne želim ništa platiti jer nisam prošao na vagi. To se neće dogoditi. Odradio sam preko 100 borbi u profesionalnom i amaterskom MMA-ju i ovo je prvi put da sam pao na vagi. Sramim se”, zaključuje Hallman.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI