Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Hajdemo razgovarati!” Nova snimka pokazuje što je Khabib govorio Conoru tijekom GnP demoliranja (VIDEO) | Fight Site

“Hajdemo razgovarati!” Nova snimka pokazuje što je Khabib govorio Conoru tijekom GnP demoliranja (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.10.2018 10:55h Autor:

Nurmagomedov vs. McGregor

Nakon što smo ranije vidjeli snimku na kojoj se Conor McGregor pokušava ispričati Khabibu Nurmagomedovu krajem treće runde, sada se pojavila i ona na kojoj se može vidjeti što je Khabib govorio tijekom svoje najveće dominacije unutar borbe.

Khabib Nurmagomedov najveću je dominaciju prezentirao tijekom druge runde borbe, kada je zapravo prvi put bio blizu prekida. Conor McGregor upoznao je Khabibov ground n’ pound u njegovom najubojitijem obliku te nije nalazio nikakav odgovor na ogroman broj udaraca koje je primao. Khabib je s druge strane imao vremena i za verbalnu komunikaciju.

Zapravo, prije je to bio monolog nego komunikacija, budući da je Khabib nekoliko puta tijekom svojim udaraca ponovio “hajdemo razgovarati”, ali bilo je tu fraza koje bi se mogle protumačiti i kao “sada razgovoramo”. Sve je to radio motiviram ljutnjom kojom ga je McGregor napunio, posebno tijekom tri tjedna uoči borbe, zapravo krenuvši s prvom press konferencijom.

McGregor je do sada mnoge svoje borbe olakšavao putem trash talka i utjecaja na mentalno stanje svojih protivnika. Ovog puta je zapravo otežao samom sebi, odnosno uzrokovao si je veću količinu primljenih batina te je na kraju iz kaveza izašao ponižen, barem u sportskom smislu. Khabib je samo izbacio iz sebe sve što se tamo nalazilo, a to najbolje možemo vidjeti u videu koji se nalazi ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI