Hadžović u Areni predstavlja svoju zastavu, Dalby predstavio Hadžin stil odijevanja (FOTO+VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.04.2016 17:42h Autor:

Nicolas Dalby i Damir Hadžović

U Zagreb su pristigli i dva borca iz Danske, Damir Hadžović i Nicolas Dalby, a prije puta su se pohvalili na društvenim mrežama. Dalby je fanovima pokazao kako izgleda stil odijevanja njegovog kolege, dok je Hadžović predstavio zastavu koju će donijeti u kavez.

“Kožne cipele, uske hlače, smiješna prtljaga i veliki osmjeh. O da, prilično sam siguran kako je Hadžo spreman za svoj UFC debi”, napisao je Nicolas Dalby u objašnjenju videa koji je podijelio na svom Instagram profilu.

Hadžović, koji već nekoliko godina trenira u danskoj te je i u UFC-u predstavljen kao danski borac, za ovaj je nastup pripremio i svoju zastavu, kojoj želi odati počast svojima objema domovinama. On je kraj svoje slike napisao:

“Moja zastava je pristigla i u potpunosti sam spreman predstavljati obje moje domovine u UFC-u. Iako su moji korijeni iz Bosne, uvijek ću biti zahvalan Danskoj za sve što je pružila meni i mojoj obitelji.”

Nicolas Dalby nastupa u posljednjoj borbi uvodnog programa zagrebačkog eventa, protiv Zaka Cummingsa, dok će se Hadžović susresti s opasnim nokauterom, Mairbekom Taisumovim.

Leather shoes, tight pants, fanny pack and a big smile. Oh yeah I'm pretty confident @hadzo is ready for his #UFC debut 😎 @ufceurope | #HadzoMan | #FullOnFannyPack

A video posted by Nicolas Dalby (@dalbymma) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI