Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Gustafssonu dva bonusa, nagrađen i Nelson | Fight Site

Gustafssonu dva bonusa, nagrađen i Nelson

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.03.2014 10:47h Autor:

Alexander Gustafsson

Iako je za za jučerašnje bonuse bilo uistinu veliki broj kandidata, UFC je odlučio napraviti neočekivani potez i čak dva dodijeliti Alexanderu Gustafssonu. Tako je dobio i za nastup i borbu večeri, dok je drugi bonus za nastup pripao Gunnaru Nelsonu.

Poprilično je iznenadila odluka da je UFC odlučio borbu Alexandera Gustafssona i Jimia Manuwe proglasio borbom večeri. Posebno uzevši u obzir činjenicu da je prva runda protekla na podu, a u drugoj je Gustafssona lako završio posao, no za to je dobio bonus za nastup večeri.

Posebno ovo upada u oči kada se uzme u obzir kakve su ratove odradili Claudio Silva i Brad Scott te posebno Brad Pickett i Neill Seery. Ovime je UFC, uistinu bez pravog razloga, Jimia Manuwu nagradio velikom novčanom nagradom, iako u borbi nije pokazao apsolutno ništa.

S druge strane, protiv bonusa za Gunnara Nelsona se ne može reći uistinu ništa. Islanđanin je briljirao te na kraju sjajno završio borbu. Iako je i Ilir Latifi odradio sjajan nastup uz vrlo lijepo gušenje, Nelson je ipak bio dominantniji i uvjerljiviji.

Bonusi na ovom eventu iznosi su 50.000 američkih dolara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI