Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Gustafssonovom timu nije ‘prodana’ priča o ‘čistom’ Jonesu: “Zar bismo trebali vjerovati da je žrtva koju prati najgora sreća u povijesti MMA-a?” | Fight Site

Gustafssonovom timu nije ‘prodana’ priča o ‘čistom’ Jonesu: “Zar bismo trebali vjerovati da je žrtva koju prati najgora sreća u povijesti MMA-a?”

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.01.2019 10:16h Autor:

Jones vs. Gustafsson

Iako je Jon Jones prošao testiranje nakon UFC-a 232 i borbe s Alexanderom Gustafssonom, u timu švedskog boca i dalje nisu promijenili svoj stav o svemu što se događalo uoči velike priredbe u Los Angelesu.

“I dalje imamo isti stav o Jonesu, barem po pitanju dopinške kontroverze. Što god on radio, to užasno smrdi”, poručio je Nima Safapour, Gustafssonov menadžer u pismenoj izjavi za MMAjunkie.

“Nešto su mu pronašli u kolovozu i rujnu, što znači da njegovi testovi nisu bili negativni. Znači li to da je bio pozitivan u tim situacijama? Te iste testove nisu dali Atletskoj komisiji države Kalifornije na njegovom posljednjem saslušanju, niti su ih dali onda kada je pao u prosincu”, nadodao je Safapour.

Podsjetimo, Jonesu su u tri navrata na testiranjima pronašli tragove metabolita (M3) turinabola. USADA to nije odlučila kazniti već je sve pripisala ostacima zbog kojih je Jones već odradio 15-mjesečnu suspenziju. U Nevadi su pak trebali neko vrijeme da se skupe i organiziraju saslušanje kako bi procijenili situaciju, a UFC nije htio riskirati pa je cijelu priredbu preselio u Kaliforniju. Tamošnja je Komisija izdala Jonesu privremenu licencu bez da je znala sve detalje, ali su ga zato odmah testirali i od njega zatražili da sudjeluje u dobrovoljnoj VADA-inoj provjeri. ‘Bones’ je od tada prošao sve testove…

“Kako to da drugi borci nemaju takve probleme? Zar bismo samo Jonu trebali vjerovati kako je nevina žrtva koju prati najgora sreća u povijesti MMA-a”, zapitao se Safapour pa dio izjave posvetio i svojoj zvijezdi.

“Plan je vratiti se jači no ikad. Mi smo i dalje 100 posto uvjereni da Alex može pobijediti Jonesa. Nije to bio naš dan, ali vratit ćemo se i s vremenom osvojiti titulu. Bez obzira na to hoće li je u tom trenutku držati Jones ili netko drugi. Očekujete da će se ‘The Mauler’ uskoro vratiti u akciju.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI