Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Gustafssonova leđa su veliki problem, nije poznato kad bi se mogao vratiti | Fight Site

Gustafssonova leđa su veliki problem, nije poznato kad bi se mogao vratiti

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.10.2016 21:31h Autor:

Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson je zbog ozljede leđa morao otkazati nastup u glavnoj borbi UFC Fight Nighta 100 u Brazilu, a za njegovu ozljedu još uvijek nema rješenje. Zbog toga nije poznato kad bi se “The Mauler” mogao vratiti.

O tome je progovorio njegov menadžer koji je objasnio situaciju. Naime, Alex redovno trenira, barem do trenutka kad se bolovi pojave. I zbog istih nije u stanju prihvatiti niti jednu borbu sve dok se ne pronađe rješenje za te bolove, tj. kako bi se njih za stalno riješio. A problema s njima ima već više od tri godine.

“Bol dolazi i odlazi gotovo kad god želi, nema nikakvog pravila oko toga. Moguće da su problemi sa diskom. Kad bol krene odlaziti u noge, to je onda kad počne utjecati na njegov trening i to se dogodilo ovog puta. Željeli smo se brzo vratiti nakon posljednje borbe, budući da je Alex bio uistinu u dobroj formi, no onda se dogodilo i morali smo otkazati borbu. Može se boriti i izgubiti borbu zbog toga, ali nećemo se ništa dobiti time niti će se prihvatiti opravdanje da je to bilo zbog ozljede”, objasnio je.

Gustafsson je i dalje drugoplasirani borac UFC ljestvice poluteške kategorije, a dva puta je nastupio u borbi za naslov prvaka te je oba puta poražen podijeljenom odlukom sudaca. Njegovo odsustvo veliki je hendikep za ionako slabo popunjenu polutešku kategoriju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI