Gustafssona će protiv Mousasija zamijeniti Albanac Latifi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.04.2013 08:15h Autor:

Ilir Latifi

Dana White uspio je pronaći zamjenu za ozlijeđenog Alexandera Gustafssona koji se zbog posjekotine iznad oka neće moći boriti ovog vikenda protiv Gegarda Mousasija u glavnom meču večeri UFC-ovog eventa koji će se održati u Stockholmu.

Švedska MMA Federacija nakon detaljnih liječničkih pregleda odbila mu je dati licencu za nastup te je u utorak tijekom poslijepodneva objavljena vijest kako se unatoč svojoj želi Alexander ipak neće boriti i time biti u prilici ovog puta izboriti mjesto idućeg izazivača prvaka u poluteškoj kategoriji.

No, MMA fanovi u Stockholmu ipak će vidjeti odličnog Mousasija u akciji, a pronađen mu je novi protivnik. Radi e o švedskom borcu Iliriju Latifiju borcu koji korijene vuče s ovih prostora, a trenira u Malmöu.

Na njega nitko nije do sada obraćao pažnju kad su se javno spominjale moguće zamjene, ali on je zapravo još u ponedjeljak javno objavio molbu da mu se pruži prilika protiv Mousasija. "Imam ogromno poštovanje prema tebi kao borcu i osobi. Ti si veliki borac i bila bi mi čast boriti se protiv tebe. Sad je sve na tebi, molim te pruži mi priliku", napisao je Latifi na svom blogu.

U svojoj MMA karijeri 29-godišnji Latifi ostvario je sedam pobjeda i dva poraza.
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI