Gustafsson želi dočekati Jonesa u njegovoj povratničkoj borbi

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.04.2017 22:46h Autor:

Jones vs. Gustafsson

Alexander Gustafsson također vjeruje da bi Jon Jones po povratku u UFC trebao odraditi jednu borbu prije borbe za naslov prvaka, a on se nudi da mu tim putem bude protivnik.

Gustafsson se već neko vrijeme nada prilici revanširati se Jonesu za poraz s UFC 165 eventa iz 2013. godine. Tada je Jones do pobjede došao podijeljenom odlukom, a mnogi su smatrali da je Šveđanin tog dana bio bolji te da je zaslužio postati UFC prvak. Sad kada je povratak Jonesa sve bliži, njegov san o toj borbi je ponovno tu.

“Ukoliko Jones želi tulum dobrodošlice nazad, ja sam sto posto za to da odradimo tu borbu. Imamo nekih nedovršenih poslova i rado bih se borio protiv njega nakon što pobijedim Glovera. Pričekajmo vidjeti što će se dogoditi, no predosjećam kako dolaze sjajna vremena za našu diviziju”, izjavio je The Mauler.

Za njega je Jones i dalje najbolji borac u diviziji te gotovo jednako što i prvak. Kaže da bi tako gledao i na borbu protiv njega. Sretan je što se on vraća.

“Naravno da je najveći cilj u ovom sportu osvojiti titulu, no meni je borba protiv Jonesa jednako kao da se borim za titulu. Sama pobjeda protiv njega bi mi značilo gotovo istu stvar kao da sam osvojio titulu prvaka. Kada pogledaš širu sliku, mislim da je Jones i dalje najbolji borac u diviziji. DC je naravno prvak, ali Jones je i dalje neporažen. Jednostavno je napravio pogrešku u privatnom životu”, objasnio je kako on gleda na stanje u diviziji.

No, pred Alexom je težak ispit u obliku Glovera Teixeire. 28. svibnja borit će se protiv njega na domaćem terenu. Ukoliko ostvari pobjedu, ponovno će biti u samom vrhu, odmah uz Jonesa, Cormiera i Manuwu. A tada je moguća svaka opcija borbe, pa tako naravno i ona protiv Jonesa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI