Gustafsson zbog ozljede otkazao nastup u Brazilu, mijenja ga Ryan Bader

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.10.2016 09:24h Autor:

Alexander Gustafsson

Nova ozljeda spriječila je nastup Alexandera Gustafssona na UFC Fight Nightu 100 u Brazilu i sve su manje šanse da ćemo švedskog poluteškaša gledati još jednom ove godine. Umjesto njega, protiv Antonio Rogeria Nogueire borit će se Ryan Bader.

Gustafsson je ponovno osjetio probleme s leđima, koji već postaju njegova konstanta boljka te će se morati prepustiti novom tretmanu, koji bi trebao napokon riješiti ‘Maulerove’ probleme. Alex je već imao pauzu od listopada prošle godine, kad je poražen u borbi za titulu od Daniela Cormiera, pa sve do prošlog mjeseca, kad se vratio u Hamburgu protiv Jana Blachowicza. Nadao se brzom nastavku serije nastupa, no to se sad neće dogoditi.

Ipak, zamjena je brzo pronađena, a to je Ryan Bader, koji je također nastupio u Hamburgu. On je tamo nokautom savladao Ilira Latifija, čime je potvrdio da je u sjajnoj formi, a nastavak iste tražit će i na gostujućem terenu, protiv Lil’ Noga, Antonio Rogeria Nogueire. To će se dogoditi u Sao Paolu, 19. studenog, dana kad UFC organizira dva eventa. Isti dan, u večernjim satima po europskom vremenu, borci će nastupiti i u Belfastu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI