Gustafsson zatražio borbu protiv Andersona u Londonu, no dobio odbijenicu

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.01.2019 10:54h Autor:

Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson iz borbe protiv Jona Jonesa izašao je zdrav i bez ozljeda pa namjerava iskoristiti to stanje da se što prije ponovno bori. Prozvao je Coreya Andersona za borbu na Fight Nightu u Londonu, no dobio je vrlo simpatičnu odbijenicu.

“Corey, svi ostali iz vrha su zauzeti. Ja sam spreman odmah se vratiti nazad u kavez, a ti si imao odličnu borbu protiv mog brata. Mislim da je pravo vrijeme da nas dvojica odradimo borbu. Zaplešimo 16. ožujka u Londonu”, napisao je Gustafsson na Twitteru, direktno poslavši poziv Andersonu. Anderson je inače bio dio istog programa kao i Gustafsson, odnosno UFC 232, a na njemu je došao do pobjede protiv Ilira Latifija, svoje vjerojatno najvažnije u dosadašnjoj karijeri.

Nažalost po Gustafssona, dobio je instantnu odbijenicu, no uz vrlo dobar i nadasve simpatičan razlog. Naime, Andersona čeka jedna veća “borba”.

“Žao mi je Alex, već sam ugovorio najveću borbu svog života za 12. ožujka. U pitanju je rođenje mog prvog djeteta”, napisao mu je Corey.

Anderson mu je kroz hashtagove dao i dobar savjet, odnosno poručio mu je da se bori protiv Lukea Rockholda. Gustafsson i Rockhold su već ranije bili povezivani, čak se pojavio i ugovor za njihovu borbu, no 2018. godina nije donijela sreću po tom pitanju. No, možda je sada pravo vrijeme za to, sumnjamo da bi se puno fanova bunilo protiv takvog ishoda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI