Gustafsson: Zašto su mi zabranili borbu na šest mjeseci? Mogu se boriti sutra

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.10.2015 22:48h Autor:

Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson je tjedan dana nakon poraza od Daniela Cormiera progovorio za švedske medije. Nakon poraza sudačkom odlukom u borbi za titulu Šveđanin je dobio šest mjeseci liječničke suspenzije.

"Osjećam se svježe. Ne razumijem zašto su mi zabranili borbu na šest mjeseci. To je potpuno nepotrebno. Mogu se sutra boriti", rekao je Gustafsson te se osvrnuo sa svoju karijeru. 

"Nastavit ću ovim putem dokle god znam da imam potencijal biti najbolji. Ako dođe dan kada neću osjećati da mogu napredovati, tada ću prestati. Objesit ću rukavice. Još uvijek osjećam da se mogu razvijati i napredovati. Mogu biti bolji", rekao je Gustafsson i dodao da ga poraz nije obeshrabrio te i dalje želi biti najbolji na svijetu.

"Imam dovoljno novca da mogu ugodno živjeti, ali ne mogu kupiti Ferrari. Nije to novac kao u nogometu ili hokeju. Zahvaljujući sponzorima i UFC-u, može se živjeti ugodno, mogu zbrinuti obitelj i kupiti što mi treba, ali daleko je to od zarade u nogometu ili hokeju", objasnio je Gustafssson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI