Gustafsson: Vratit ću se još jači!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.07.2014 10:47h Autor:

Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson ipak neće imati priliku boriti se za naslov prvaka u poluteškoj kategoriji. Ozljeda koljena izbacila ga je iz meč i revanša s Jonom Jonesom.

Umjesto Gustafssona priliku je dobio Daniel Cormier, a Šveđanin ne krije razočaranje zbog nastale situacije i izgubljene prilike.

Razočaran sam. Ne mogu se boriti. No, to nije kraj već početak. Vratit ću se još jači.", prva je izjava Gustafssona nakon što je objavljeno da je ozlijeđen i da će propustiti borbu za naslov 27. rujna na UFC-u 178.

Ozljedu je zaradio tijekom treninga.

"Sparirao sam i osjeti dva puta probleme u koljenu, ali ništa nije boljelo. Samo sam osjetio nešto čudno. Nakon treninga sam otišao kući i kad sam se drugo jutro probudio jedva sam stao na desnu nogu."

Nakon što je poslije pregleda shvatio da od borbe neće biti ništa Gustafsson se uz savjetovanje s liječnikom odlučio operaciju kako bi uklonio probleme. Za oporavak će mu trebati pet do šest tjedana, Gustafsson je otkrio što očekuje od meča Jones vs Cormier.

"Biti će to žestoka borba. No, Jones ima prednost u visini u dosegu pa mislim da će to biti ključno u tom meču. Mislim da će Jones slaviti odlukom sudaca.", rekao je Gustafsson koji i dalje želi borbu s aktualnim prvakom.

"Stvarno se želim boriti s njim.".

Ako Jones ostane prvak vjerojatno će i dobiti novu priliku za revanš te mogućnost da Jonesa skine s trona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI