Gustafsson: Svi vide da me Jones pokušava izbjeći

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.03.2014 16:27h Autor:

Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson je, prema riječima Dane Whitea, idući izazivač prvaka u poluteškoj kategoriji, nebitno o tome tko bude prvak. No, Šveđanin je uvjeren da će Jon Jones i dalje pokušavati sve što može da bi izbjegao borbu s njim.

Jon Jones je, nakon što je Alexander Gustafsson savladao Jimia Manuwu, izjavio da bi se Šveđanin i Daniel Cormier trebali međusobno boriti za novog izazivača. Mnogi fanovi su uvjereni da Jones time želi eliminirati jednog od dva ozbiljna protivnika, a sličnog razmišljanja je i Gustafsson.

"Ako gledam iz Jonesove perspektive, njegove izjave me ne čude, jer je poznato da me želi izbjeći. To svatko vidi, čini sve i nastaviti će činiti sve što može, da se ne bi morao boriti sa mnom", rekao je 'Mauler'.

Dodao je i nešto o Cormieru: "Mislim da je DC sjajan borac, imam veliko poštovanje prema njemu i mislim da je jedan od glavnih kandidata za napad na titulu prvaka. No, isto tako mislim da treba dobiti još jednu borbu ili dvije prije nego dobije priliku za napad na naslov."

Jones zna što želi vidjeti te što smatra kako će proći borba za naslov na UFC 172 eventu: "Sve o čemu razmišljam je borba mene i Jona Jonesa. Vjerujem da će Jones pobijediti Teixeiru i želim to, jer želim oduzeti pojas upravo njemu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI