Gustafsson: “Sve što sam rekao o Jon Jonesu je istina”

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.06.2017 13:45h Autor:

Alexander Gustafsson

Potaknut impresivnom pobjedom nad Gloverom Teixeirom, Alexander Gustafsson iznio je prilično teške kritike na račun bivšeg prvaka poluteške kategorije Jona Jonesa. Šveđanin smatra kako uz sve incidente koje je Jones učinio izvan Octagona nikako ne može biti dobra osoba. Jones se na Gustafssonove izjave osvrnuo na Twitteru što je potaknulo ‘Maulera’ da se još jednom obrati Jonesu.

Svoje mišljenje iznio je u emisiji ‘The MMA Hour’:

“Stojim kraj onoga što sam rekao. Nakon borbe s Teixeirom, novinari su me pitali nešto u vezi Jonesa i podijelio sam s njima kako se osjećam po tom pitanju. Rekao sam istinu. Nisam ‘trash talker’, ne bavim se takvim stvarima. Vjerojatno je najbolji borac kojeg smo ikad vidjeli, ali ne volim ga kao osobu. Ne sviđa mi se kako se ponaša i ne sviđaju mi se stvari s kokainom. Toliko mladih ljudi se ugleda u njega. Pa ne možeš biti takav. Ni najmanje ne podržavam stvari koje radi.”

“Za sve su ga ulovili. Jedna stvar za drugom. Na konferenciji za novinare je rekao kako je bio na kokainu tjedan dana prije meča s Cormierom. On se toga ne srami, ponosi se time. Kada si taj kalibar borca kao on ne radiš takve stvari. Vjerujem da je on najbolji ‘pound for pound’ borac. Još nikada nije izgubio”, zaključio je mogući budući Jonesov protivnik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI