Gustafsson se oglasio nakon poraza i otkrio kako je sve krenulo nizbrdo još u ranoj fazi prve runde

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.12.2018 11:30h Autor:

Gustafsson (screenshot)

Po treći je put u karijeri Alexander Gustafsson propustio priliku postati UFC-ovim prvakom kada je ovog vikenda u Inglewoodu poražen napustio dvoboj s Jonom Jonesom.

‘Bones’ je švedskog borca zaustavio tehničkim nokautom u trećoj rundi, a Alex je novinarima na press konferenciji otkrio kako je za njega sve krenulo nizbrdo još na samom početku kada je doživio ozljedu prepona nakon jednog Jonesovog napada.

“Ozlijedio me još vrlo, vrlo rano u prvoj rundi. Nakon toga sam se jednostavno ‘ugasio’. Nisam bio umoran, kondicija mi je bila na razini i osjećao sam se dobro. Imali smo svoje razmjene i sve, no onda me ‘ugasio’ vrlo rano nakon čega se nisam mogao kretati. I svoj sam kut upozorio na to. Jones je učinio ono što je morao i time si osigurao pobjedu”, izjavio je Gustafsson.

Alex nakon meča nije htio ništa oduzimati Jonesu pa tako ni isticati sve kontroverzne stvari koje su se događale uoči same borbe, a u analizi revanša potvrdio je i da nije osjetio kako se borio s nekom drugačijom verzijom Jonesa od one iz njihovog prvog meča.

“Nije baš bio nešto drugačiji. On se jednostavno stalno bori na jako visokoj razini i to je nešto za što sam se spremao. Ovaj put te me uhvatio i to je to. Nisam primijetio niti da je nešto jači, brži… Išao je na rušenja, bacao je ‘kickove’ i na sve sam to bio spreman, no on je jednostavno večeras napravio dobar potez kojim me zaustavio”, objasnio je Gustafsson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI