Gustafsson prihvatio borbu protiv Rogeria Nogueire u Brazilu

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.09.2016 00:47h Autor:

Alexander Gustafsson

Dva tjedna nakon što je savladao Jana Blachowicza u Hamburgu, Alexander Gustafsson već zna datum i protivnika za novu borbu. Predvoditi će UFC Fight Night 100, 19. studenog u Brazilu, a tamo ga čeka Antonio Rogerio Nogueira.

Gustafsson je danas službeno prihvatio tu borbu, uz komentar kako se što prije želi vratiti u kavez, budući da mu je nastup u Berlinu bio prvi ove godine, a i nije baš oduševio fanove, odnosno odradio je borbu na sigurno. Tako će, nakon što je u UFC-u nastupao na čak četiri kontinenta, po prvi puta nastupiti i na petom, odnosno u Južnoj Americi. Time će postati jedan od uistinu rijetkih boraca koji je nastupio na svim kontinentima gdje UFC održava svoje evente (u Afriku još nisu krenuli).

Tamo da čeka Antonio Rogerio Nogueira, popularni Lil Nog, koji je svoju karijeru uspio oživjeti u svibnju ove godine, kad je nokautom savladao Patricka Cumminsa. Prije toga je imao dva poraza u nizu i ta mu je borba bila ključna, jer bi u slučaju poraza vjerojatno bio prisiljen pridružiti se svom bratu blizancu u borilačkom mirovini. No, UFC ga ne misli štedjeti, pa su mu dali ispit u obliku borca koji je dva puta bio vrlo blizu osvajanja UFC-ovog pojasa prvaka poluteške kategorije.

Grad koji ima čast ugostiti jubilarni UFC Fight Night 100 je Sao Paolo, a ovo je prva za sada najavljena borba tog eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI