Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Gustafsson: Prebit ću Manuwu, a onda opet napadam Jonesa! | Fight Site

Gustafsson: Prebit ću Manuwu, a onda opet napadam Jonesa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.03.2014 16:07h Autor:

Alexander Gustafsson

UFC Fight Night ove će se subote održati u londonskoj O2 Areni, a u glavnim će ulogama biti Alexander Gustafsson i Jimi Manuwa.

Za Gustafssona će to biti vrlo važan meč. Meč koji mu može donijeti novu borbu za naslov, ali i uzeti puno toga. Na suprotnoj će strani imati kvalitetnog protivnika koji je ostvario 14 pobjeda u 14 nastupa i do svih je došao prekidom. U tri dosadašnja nastupa u UFC-u Manuwa je ostvario tri pobjede i potvrdio koliko može biti neugodan protivnik jer sva su tri protivnika morala predati borbu zbog ozljeda.

Gustafsson ne smije učiniti pogrešku, nema pravo na kiks ako želi novi dvoboj za naslov protiv aktualnog prvaka.

"Nakon što pobijedim Manuwu želim odmah borbu protiv Jonesa. Moramo vidjeti što će se dogoditi. Mislim da će Jones pobijediti Teixeiru. Teixeira je čvrst i opasan borac, ali mislim da je Jones tehnički bolji i ima više oružja. Jones će pobijediti odlukom sudaca.", rekao je uoči meča Gustafsson.

No, prije nego uopće dođe do uzvrata između Jonesa i Gustafssona nešto će se morati pitati i njihove protivnike. Manuwa i Teixeira drže puno toga u svojim rukama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI