Gustafsson: "Pravi" šampion je i dalje Jon Jones, a ne Cormier!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.06.2015 10:58h Autor:

Alexander Gustafsson i Daniel Cormier

Iznenađen na prvu, ali onda vrlo sretan. Tako se opisao novi-stari izazivač Alexander Gustafsson koji će se okušati protiv Daniela Cormiera u borbi za pojas UFC prvaka poluteške divizije. Svi su očekivali Ryana Badera u ulozi izazivača, ali Dana White je odlučio drugačije…

"Ne znam što je Dana pričao u zadnje vrijeme. Nisam baš pratio, ali sam zahvalan na prilici. Sretan sam što sam dobio novu šansu. Da budem iskren, bio sam najprije jako iznenađen što ću se boriti za titulu. Kada se sleglo, sada sam jako sretan. Potrudit ću se i dat ću sve od sebe. Znam da ću biti motiviran kada uđem u kavez s DC-om", izjavio je Šved za FightLand.

Neki smatraju kako je "pravi" šampion još uvijek Jon Jones koji je zbog problema izvan kaveza morao biti detroniziran i izbačen iz promocije. Gustafsson se slaže s tim stavom i kaže:

"Borba koju svi zapravo žele je revanš mene i Jonesa. Vidjet ćemo što će se dogoditi, no spreman sam za to. To je meč koji me motivira. Siguran sam da će se te borba dogoditi jedan dan."

"Nije bitno tko ima pojas, svi znaju da je najbolji borac Jon Jones. On je najbolji P4P borac svijeta. Ako se želiš smatrati prvakom UFC-a, onda moraš prvo pobijediti njega", zaključio je Gustafsson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI