Gustafsson poručio Jonesu: Pojas je moj, nećeš pobjeći od noćne more!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.07.2014 20:09h Autor:

Alexander Gustafsson

Švedski teškaš Alexander Gustafsson može se pohvaliti da je stvorio daleko najviše problema od svih dosadašnjih izazivača Jona Jonesa za titulu u poluteškoj kategoriji UFC-a, ali od revanša ipak neće biti ništa.

Nakon mnogo natezanja borba je bila dogovorena, a ona je Gustafsson morao otkazati nastup zbog ozbiljnije ozljede koljena radi koje neće moći trenirati neko vrijeme.

No, Šveđanin očekuje da čim bude spreman ponovno za nastup da dobije novu priliku protiv Jonesa za kojeg se vjerojatno nada da će i dalje biti prvak.

"Hvala svima na podršci, ja ću se vratiti jači nego ikad i uzet ću SVOJ pojas. Jones, vidim da si sretan, ali ako i uspiješ pobijediti Cormiera, tvoja noćna mora će se vratiti. Nećeš moći pobjeći, a ja ću biti motiviraniji nego ikad", napisao je na svojoj Facebook stranici.

Osvrnuo se Gustafsson i na svoju ozljedu. "Stradalo mi je koljeno, nije toliko ozbiljno, ali ipak moram pauzirati. To je nešto što me pratilo već neko vrijeme i sad jednostavno moram potpuno mirovati nekoliko tjedana", otkrio je Alexander.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI