Gustafsson odgovorio na Johnsonov izazov!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.09.2014 10:23h Autor:

Alexander Gustafsson

Nakon što je ovih dana menadžer Alexandera Gustafssona izjavio da borac iz Švedske nema namjeru čekati meč za naslov prvaka protiv pobjednika Jones vs. Cormier sad se oglasio i sam Gustafsson.

Alexander Gustafsson očito nema namjeru čekati i mirovati predugo. Nakon što je zbog ozljede morao otkazati meč za naslov prvaka prva su ga razmišljanja vodila u smjeru da ga nakon opravka zanima samo borba za naslov. Stvari su se ipak promijenile, a posebice nakon izazova koji mu je uputio Anthony Johnson.

"Anthony Johnson, nitko se od nikoga ne skriva. Obojica smo profesionalni borci i od borbi živimo. Znam da je frustrirajuće kad ne dobiješ odgovor nakon što nekoga izazoveš. No, neću te odbiti. Biti ću potpuno spreman za nekoliko tjedana pa ću bilo kad u siječnju biti spreman za borbu.", poručio je Johnsonu.

Sada je sve na UFC-u, ali jasno je da bi pobjednik ovog meča mogao osigurati borbu za naslov u poluteškoj kategoriji protiv pobjednika meča između Jona Jonesa i Daniela Cormiera koji je na rasporedu 3. siječnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI